marți, 3 noiembrie 2009

How'd you like to waste some time?

Intotdeauna ajung sa ma complic in cele mai stupide moduri. De multe ori mi se pare distractiv si continui sa ma joc, pana obosesc si renunt. Si ce am castigat? Am avut o ocupatie in timpul liber, cel mai probabil. Am avut timp sa ma sucesc pe toate partile, sa invart o idee si pana la urma nu am ajuns la nici un rezultat.
Pe de alta parte, uneori nici nu'mi vine sa ma avant in necunoscut ( numai prostii zic). Dar fac chestia asta doar pentru distractia mea. Imi place sa nu ajung la nici un rezultat. Pentru ca nu stiu cum se face, dar imediat cand nu imi iese ceva, apare altceva si imi atrage atentia si mai mult si iar ajung acolo de unde am pornit.
Si intru astfel intr'o bucla infinita. Si sincer, imi place. Imi place sa gasesc apoi alinare in bratele cuiva, un strain sau poate cineva cunoscut, cineva apropiat. Asta e partea mea preferata.
Iubesc comfortul unei respiratii,unui parfum unei voci unei priviri

Un comentariu:

  1. eu obisnuiesc sa ma'ncurajez spunand ca e ok sa fim singuri, ca nu ne'am nascut in 2. the naked and ugly truth is that we need ppl! we need za dude, si da, senzatia aia marfa d comfort n'o gasesti cu vecina d la bloc

    RăspundețiȘtergere